Продукти
Търси по:

За нас

Натурпродукт е българо-немска компания, основана през 1993 г. в гр. София.

Идеята за създаване й идва от една стара и интересна книга за билки, написана от немският автор хербалист – Мария Требен, в която случайно попадаме на полезните свойства на Шведската горчивка – това става и първият продукт, с който се появяваме и завладяваме българския пазар през далечната 1993 г. Следват нови предизвикателства, марки и интересни продукти, създаване на екип и изграждане на семейството на Натурпродукт.

От тогава, вече 29 години, верни на мисията си да предлагаме повече, разширихме каталога си и можем да се похвалим  с портфолио с над 160 продукта – хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа – клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати.

Компанията се превърна в лидер в своята област като застана на 9 място сред фармацевтичните фирми в България и превзе престижният приз за най-бързо развиващата се компания сред конкурентите за последните 12 месеца.

Натурпродукт работи само с оригинални специализирани продукти с високо качество и с добри позиции на световните пазари. Познати и любими на малки и големи.

Компанията представя и разпространява в България продуктите на известните производители на медикаменти, козметика и орална хигиена: Dr. Theiss Naturwaren, Dr. Willmar Schwabe Pharmaceuticals, NP Pharma, Lacalut, Medipharma Cosmetics и много други

Благодарение на високото качество и ефективност на продуктите ни и дългогодишното работа с медицински заведения, днес Натурпродукт заема важно място в прескрипциите на множество лекари в страната. Натурпродукт има офиси и складове в София, Пловдив, Варна и Бургас, търговски и  медицински представители и екип от доверени колеги, които посвещават времето и страстта си за каузата – здраве, дълголетие и натурална красота.

29 години ние не спираме да израстваме като едно голямо семейство. Благодарим ви!