Продукти
Търси по:

Енергия за мозъка

Да сме по-концентрирани, по-балансирани, по-дейни в кризата. С напредване на възрастта много хора забелязват, че вече не са способни така добре да се справят със стреса, започват да забравят или се изтощават по-бързо.

Определени съставки, съдържащи се само в листата на Гинко билоба, се оказали благотворни за функционирането на нервните клетки. Тези съставки имали положителен ефект върху умствената работа и общото състояние на организма. Първата фармацевтична компания, зпочнала системни и задълбочени проучвания на активните съставки и ефектите на Гинко била немската фирма „Швабе Фармасютикалс”. Това се случило през 1960 година. Създадена през 1866, компанията е световен лидер в проучването и производството на патентовани фитофармацевтични лекарства. Специалният гинко екстракт на немската фирма „Швабе Фармасютикалс” (Мемоплант®) е патентован под името EGb 761®. При производството на Мемоплант® концентрацията на полезните за мозъка и кръвообръщението съставки е увеличена до 100 пъти, а субстанциите с вредно, алергизиращо действие са отстранени. Ето защо Мемоплант® доказано подпомага мозъчната функция когато се появят типичните симптоми като забравяне, загуба на концентрация или колебания в настроението. Мемоплант® подобрява и кръвната циркулация, по-специално кръвотока в най-малките кръвоносни съдове – капилярите. Това е основно за поддържане на добро здраве при хората над 40 години. Този специален екстракт е най-добре проучвания фитомедикамент в световен мащаб. До днес са публикувани над 60 клинични проучвания с Мемоплант®. С повече от 8 милиона таблетки приемани всеки ден по света, Мемоплант® е не само най-добре продаваното, но и едно от най-добре поносимите и безопасни фитофармацевтични лекарства при проблеми с паметта, нарушена концентрация и колебания в настроението. 

Скъпи последователи,

Екипът на НатурПродукт България отправя апел към всички Вас:

Нека заедно бъдем отговорни и дисциплинирани, за да излезем от тази ситуация възможно най-скоро!
Нека спазваме няколко основни правила, при посещение в Аптеката, защото в момент, като този Фармацевтите са едни от най-важните хора за цялото общество и имат нужда от нашите разбиране, грижа и подкрепа. Ето какви съвети дават самите те, а ние ги подкрепяме с две ръце.

➡️ Ограничете посещението в аптеката на възрастни хора. По възможност нека младите, пълнолетни членове на семейството, се включат в осигуряването на медикаментите!
➡️ Посещавайте аптеката само в краен случай!
➡️ В аптеката влизайте само ако вътре има по-малко от 2-ма други посетители!
➡️ При влизане в аптеката носете предпазно средство на устата и носа си. Това не е задължително да бъде медицинска маска, може да бъде и просто шал или самоделно направена такава.
➡️ Бъдете търпеливи, всеки ще бъде обслужен.
➡️ След напускане на аптеката не пипайте очите и носа си преди да измиете ръцете си старателно със сапун в продължение на поне 30 сек!
➡️ Проявете разбиране ако фармацевтите са изморени и ви обслужват бавно. Натоварването върху тях огромно.

Нека бъдем задружни и отговорни към себе си и към хората около нас!
Заедно можем повече!
Да пазим Живота!