Продукти
Търси по:

Да се справим с пролетната умора и училищния стрес

Със затопляне на времето и удължаване на деня се появява пролетната умора. Децата стават раздразнителни, чувстват се отпаднали, страдат от безсъние и главоболие, ходят с нежелание на детска градина или училище.

Причина за пролетната умора са дългите зимни месеци, в които слънчевата светлина е силно ограничена, а консумацията на пресни плодове и зеленчуци е недостатъчна. Имунната система на детския организъм е отслабена в резултат на липсата на свеж въздух и движение, неправилно хранене и, не на последно място, в резултат на честите простуди.

За справяне с пролетната умора се препоръчва консумация на свежи плодове, повече течности, разходки на открито и прием на мултивитаминни препарати.

Формулата на Мултивитамол на Д-р Тайс е специално разработена, за да съдейства за укрепване на защитните сили на детския организъм. Мултивитамол активира имунната система, стимулира апетита и повишава жизнената активност на децата през пролетта. Мултивитамол е особено подходящ за възстановяване на организма след честите простуди през зимно-пролетния период.

Мултивитамол 1+ е разработен за деца над 1 година. Техният организъм често е застрашен от анемия и недостиг на витамин В12. Мултивитамол съдържа жизненоважните за тази възраст желязо и витамин В12.

Мултивитамол 6+ е разработен за деца над 6 години. Съдържа незаменимите аминокиселини лизин и лецитин. Лизинът стимулира антивирусния имунитет, съдейства за правилно развитие и оптимизира обмяната на калций във възрастта на ексцесивен растеж. Лецитинът противодейства на стреса. Така специалната формула на Мултивитамол 6+ съдейства за по-лесно справяне с физическата и психическа умора в училище.

Фотограф:
Craig Goodwin

Снимка:
SXC 

Скъпи последователи,

Екипът на НатурПродукт България отправя апел към всички Вас:

Нека заедно бъдем отговорни и дисциплинирани, за да излезем от тази ситуация възможно най-скоро!
Нека спазваме няколко основни правила, при посещение в Аптеката, защото в момент, като този Фармацевтите са едни от най-важните хора за цялото общество и имат нужда от нашите разбиране, грижа и подкрепа. Ето какви съвети дават самите те, а ние ги подкрепяме с две ръце.

➡️ Ограничете посещението в аптеката на възрастни хора. По възможност нека младите, пълнолетни членове на семейството, се включат в осигуряването на медикаментите!
➡️ Посещавайте аптеката само в краен случай!
➡️ В аптеката влизайте само ако вътре има по-малко от 2-ма други посетители!
➡️ При влизане в аптеката носете предпазно средство на устата и носа си. Това не е задължително да бъде медицинска маска, може да бъде и просто шал или самоделно направена такава.
➡️ Бъдете търпеливи, всеки ще бъде обслужен.
➡️ След напускане на аптеката не пипайте очите и носа си преди да измиете ръцете си старателно със сапун в продължение на поне 30 сек!
➡️ Проявете разбиране ако фармацевтите са изморени и ви обслужват бавно. Натоварването върху тях огромно.

Нека бъдем задружни и отговорни към себе си и към хората около нас!
Заедно можем повече!
Да пазим Живота!