Продукти
Търси по:

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving)

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving) – най-важното събитие в календара на компанията в цял свят. Всяка година хиляди служители участват в доброволчески дейности във връзка със специален ден за компанията. И тази година на 14 септември 2019 г. на територията на Зоологическа градина София се проведе традиционната мащабна доброволческа кампания с участието на 900 служители, заедно с техни близки и приятели. С продуктите на Pharmatheiss Cosmetics и Lacalut всички участници се чувстваха комфортно – свежи и защитени от слънцето.

Така с обединени усилия се стремим да направим окръжаващата ни среда по-добра или „да даваме там, където живеем“. В България събитието, което се провежда два пъти годишно, отнема година на подготовка. Ежегодно фирмата избира проект, на който в „Ден на подкрепа“ всички служители, доброволци, се посвещават. Проектът е насочен към социално отговорна кауза и основната цел е да се привлече цялото общество и институциите, за да се реши конкретен проблем.

В рамките на доброволческия ден бяха сглобени и лакирани 20 бр. специализирани дървени хранилки за тревопасни животни, бяха реновирани съществуващи пейки и сглобени нови. Ключови места в Зоопарка бяха обновени – като двете зони за отдих в зона “Мечки” и лятната сцена, а също така бяха боядисани стотици метри дървени и метални огради. Официален гост на инициативата бе кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова. Горди сме, че дадохме своя принос за една добра кауза. 

Скъпи последователи,

Екипът на НатурПродукт България отправя апел към всички Вас:

Нека заедно бъдем отговорни и дисциплинирани, за да излезем от тази ситуация възможно най-скоро!
Нека спазваме няколко основни правила, при посещение в Аптеката, защото в момент, като този Фармацевтите са едни от най-важните хора за цялото общество и имат нужда от нашите разбиране, грижа и подкрепа. Ето какви съвети дават самите те, а ние ги подкрепяме с две ръце.

➡️ Ограничете посещението в аптеката на възрастни хора. По възможност нека младите, пълнолетни членове на семейството, се включат в осигуряването на медикаментите!
➡️ Посещавайте аптеката само в краен случай!
➡️ В аптеката влизайте само ако вътре има по-малко от 2-ма други посетители!
➡️ При влизане в аптеката носете предпазно средство на устата и носа си. Това не е задължително да бъде медицинска маска, може да бъде и просто шал или самоделно направена такава.
➡️ Бъдете търпеливи, всеки ще бъде обслужен.
➡️ След напускане на аптеката не пипайте очите и носа си преди да измиете ръцете си старателно със сапун в продължение на поне 30 сек!
➡️ Проявете разбиране ако фармацевтите са изморени и ви обслужват бавно. Натоварването върху тях огромно.

Нека бъдем задружни и отговорни към себе си и към хората около нас!
Заедно можем повече!
Да пазим Живота!