Продукти
Търси по:

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving)

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving) – най-важното събитие в календара на компанията в цял свят. Всяка година хиляди служители участват в доброволчески дейности във връзка със специален ден за компанията. И тази година на 14 септември 2019 г. на територията на Зоологическа градина София се проведе традиционната мащабна доброволческа кампания с участието на 900 служители, заедно с техни близки и приятели. С продуктите на Pharmatheiss Cosmetics и Lacalut всички участници се чувстваха комфортно – свежи и защитени от слънцето.

Така с обединени усилия се стремим да направим окръжаващата ни среда по-добра или „да даваме там, където живеем“. В България събитието, което се провежда два пъти годишно, отнема година на подготовка. Ежегодно фирмата избира проект, на който в „Ден на подкрепа“ всички служители, доброволци, се посвещават. Проектът е насочен към социално отговорна кауза и основната цел е да се привлече цялото общество и институциите, за да се реши конкретен проблем.

В рамките на доброволческия ден бяха сглобени и лакирани 20 бр. специализирани дървени хранилки за тревопасни животни, бяха реновирани съществуващи пейки и сглобени нови. Ключови места в Зоопарка бяха обновени – като двете зони за отдих в зона “Мечки” и лятната сцена, а също така бяха боядисани стотици метри дървени и метални огради. Официален гост на инициативата бе кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова. Горди сме, че дадохме своя принос за една добра кауза.