Продукти
Търси по:

Контрол над честите позиви за уриниране с Урогут

Всеки трети мъж над 50 години се оплаква от чести, внезапно явяващи се позиви за уриниране. И то не само през деня, но и нощно време, по средата на спокоен сън.

Въпреки честото уриниране, мъжете не могат да се облекчат напълно, губят контрол над позивите, не могат да спят нощем. Това сериозно нарушава качеството им на живот в най-активната възраст.

Причина за това най-често е простатата, а не пикочният мехур, както всъщност мислят повечето. Още след 30-те години простатата започва да нараства. Нормално с размер на кестен, простатата се увеличава до размер на портокал и стеснява уретрата. Така се появяват внезапните нощни позиви за уриниране, проблемите с изпразването на мехура и оставащи капки урина след уриниране.

Много мъже не говорят за проблема от страх или срам. А има ефективен начин за контрол над позивите за уриниране, също толкова безвреден като естествения контрол. Урогут е единственото лекарствено средство, което комбинира специални екстракти от сабал и коприва. В комбинация ефектите на двата екстракта се потенцират и ефективно облекчават уринарните проблеми на мъжете над 50 години.

Урогут:

  • Облекчава честите, остри и силни позиви за уриниране.
  • Значително намалява нощните позиви за уриниране.
  • Ефективността му е съизмерима с ефекта на химичните препарати, без да има техните странични реакции.
  • Има мек, щадящ ефект, изключително добра поносимост и може да се пие дълго време (над 2 години) без странични ефекти върху потентността.

Дозировка: 1 таблетка 2 пъти дневно.

Автор:
д-р Ина Тодорова 

Скъпи последователи,

Екипът на НатурПродукт България отправя апел към всички Вас:

Нека заедно бъдем отговорни и дисциплинирани, за да излезем от тази ситуация възможно най-скоро!
Нека спазваме няколко основни правила, при посещение в Аптеката, защото в момент, като този Фармацевтите са едни от най-важните хора за цялото общество и имат нужда от нашите разбиране, грижа и подкрепа. Ето какви съвети дават самите те, а ние ги подкрепяме с две ръце.

➡️ Ограничете посещението в аптеката на възрастни хора. По възможност нека младите, пълнолетни членове на семейството, се включат в осигуряването на медикаментите!
➡️ Посещавайте аптеката само в краен случай!
➡️ В аптеката влизайте само ако вътре има по-малко от 2-ма други посетители!
➡️ При влизане в аптеката носете предпазно средство на устата и носа си. Това не е задължително да бъде медицинска маска, може да бъде и просто шал или самоделно направена такава.
➡️ Бъдете търпеливи, всеки ще бъде обслужен.
➡️ След напускане на аптеката не пипайте очите и носа си преди да измиете ръцете си старателно със сапун в продължение на поне 30 сек!
➡️ Проявете разбиране ако фармацевтите са изморени и ви обслужват бавно. Натоварването върху тях огромно.

Нека бъдем задружни и отговорни към себе си и към хората около нас!
Заедно можем повече!
Да пазим Живота!