Продукти
Търси по:

Събития

Натурпродукт дари 50 000 лв. в помощ овладяване на ситуацията с COVID-19 в България

Фармацевтичната компания Натурпродукт дари сумата от 50 000 лв. по сметката на Министерството на здравеопазването за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19…

31.03.2020г.

ПРОЧЕТИ

Проф. Д-р Тайс отново в България

Професор д-р Петер Тайс, дъщеря му д-р Сара Тайс и д-р Ван Донг мениджър за Азия пристигнаха в България за поредица от семинари посветени на най-новата серия на лаборатории Dr. Theiss Naturwaren – сиропи при кашлица и болки в гърлото – Herbal sept…

05.11.2019г.

ПРОЧЕТИ

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving)

Pharmatheiss Cosmetics Bulgaria и Lacalut Bulgaria в подкрепа на TELUS „Ден на подкрепа“ (Days of Giving) – най-важното събитие в календара на компанията в цял свят. Всяка година хиляди служители участват в доброволчески дейности във връзка със специален ден за компанията.

08.10.2019г.

ПРОЧЕТИ

Проф. Минчев: “Фармаколозите осъзнават последиците от химизирането и поглеждат към растителни препарати”

Три основни свойства на Умкалор бяха във фокуса на сателитен симпозиум на Натурпродукт България. Лектор бе проф. д-р Пeтко Минчев.

08.12.2017г.

ПРОЧЕТИ

Pharma Hyaluron и Doliva – любими марки

Потребителската класация „Любими марки” награди двата бранда дермокозметика, част от портфолиото на Фарматайс козметикс в България.

15.08.2017г.

ПРОЧЕТИ

На 1 юни Lacalut ви кани на кино!

В Сине Гранд София Ринг Мол и в Сине Гранд Парк Център София, с всеки закупен детски билет за прожекция, ще получите подаръчен комплект от Лакалут!

01.06.2017г.

ПРОЧЕТИ

Научна среща на фирма Натурпродукт с общо-практикуващи лекари

На 27 септември в София беше проведена научна среща на фирма Натурпродукт с общо-практикуващи лекари, посветена на здравните проблеми и съвременния начин на живот.

03.10.2016г.

ПРОЧЕТИ

Bonilash – официален партньор на Sofia fashion week

Bonilash-серумът за мигли участва в програмата на най-голямото модно събитие за сезона-Sofia fashion week.

14.09.2016г.

ПРОЧЕТИ